Mike Andersen

nikion prod

Inca de la varsta de 12 ani, blues, R&B si muzica Afro-Americana l-au cucerit definitiv pe Mike Andersen. In timp ce toti cei din jurul sau ascultau Wham, Duran Duran sau Madonna, el exersa chitara ascultand pe Lightning Hopkins, BB King, Muddy Waters si multi altii.

La 20 de ani, Mike l-a intalnit pe marele Otis Grand care l-a invitat pe tanarul muzician la unul din spectacolele sale din UK. Dupa experienta unica, Mike se intoarce in Danemarca si formeaza prima sa trupa de blues compusa din 6 membri.

In scurt timp, dupa o perioada de incercari si tatonari in zona Aarhus, band-ul este observant de marii artisti de blues ai Danemarcei.

In 2002 scoate pe piata primul sau album, “ My love for the Blues “ si urmeaza sute de concerte in Europa pe scenele marilor festivaluri de profil.

“ Echoes” , albumul la care a lucrat alaturi de band-ul sau timp de 2 ani, a primit laude din partea criticilor si a tuturor celor ce l-au ascultat.

“ are curajul sa combine ideile si bucuria blues-ului cu placerea muzicii soul “

Ce mare bucurie si onoare sa il avem pe Mike Andersen in Focsani, pentru prima oara in Romania, pe scena din Piata Unirii, sa cante despre dragoste, gelozie si pasiune !

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Nikion Prod
nikion prod
PRETURI DE PRODUCATOR
Dacă vrei să cumperi brichete din resturi vegetale, contactează-ne pentru a-ți trimite cea mai bună ofertă de preț

Sugaray a fost nominalizat de catre Blues Music Awards ca Artistul Anului si Traditional Male Vocalist in 2015. A infiintat propria sa trupa in 2010

Inca de la varsta de 12 ani, blues, R&B si muzica Afro-Americana l-au cucerit definitiv pe Mike Andersen. In timp ce toti cei din jurul

Chitarista, cantareata si compozitoare, Grainne Duffy vine din Irlanda. Atat vocea cat si compozitiile sunt inspirate din izvoarele muzicale din Memphis si Chicago, dar reflecta

Artist norvegian, nascut in Romania, Joe a crescut in Botosani si s-a mutat in Norvegia la varsta de 24 de ani. A inceput sac ante