Mike Andersen

Inca de la varsta de 12 ani, blues, R&B si muzica Afro-Americana l-au cucerit definitiv pe Mike Andersen. In timp ce toti cei din jurul sau ascultau Wham, Duran Duran sau Madonna, el exersa chitara ascultand pe Lightning Hopkins, BB King, Muddy Waters si multi altii.

La 20 de ani, Mike l-a intalnit pe marele Otis Grand care l-a invitat pe tanarul muzician la unul din spectacolele sale din UK. Dupa experienta unica, Mike se intoarce in Danemarca si formeaza prima sa trupa de blues compusa din 6 membri.

In scurt timp, dupa o perioada de incercari si tatonari in zona Aarhus, band-ul este observant de marii artisti de blues ai Danemarcei.

In 2002 scoate pe piata primul sau album, “ My love for the Blues “ si urmeaza sute de concerte in Europa pe scenele marilor festivaluri de profil.

“ Echoes” , albumul la care a lucrat alaturi de band-ul sau timp de 2 ani, a primit laude din partea criticilor si a tuturor celor ce l-au ascultat.

“ are curajul sa combine ideile si bucuria blues-ului cu placerea muzicii soul “

Ce mare bucurie si onoare sa il avem pe Mike Andersen in Focsani, pentru prima oara in Romania, pe scena din Piata Unirii, sa cante despre dragoste, gelozie si pasiune !

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail