Sponsor

Festivaluri de Blues, ca acesta, non-profit, depind de ajutorul persoanelor cat si al companiilor private, si al oamenilor de afaceri din comunitatea locala pentru a asigura succesul evenimentului de-a lungul anilor.

 

FBF – FOCSANI BLUES FESTIVAL devine unul din cele mai importante evemimente muzicale de gen din Romania.

4 zile de concerte pe scena din Piata Unirii cat si in Ateneu,artisti romani si internationali, tineri muzicieni locali, artisti stradali, happening-uri, workshop-uri de trompeta, chitara si percutie, povesti frumoase despre blues, sesiuni de jam music , toate gratuite pentru iubitori, cunoscatori sau nu ai genului muzical.

Asteptam peste 8,000 de spectatori de toate varstele, din toate clasele sociale, din Focsani, din zona rurala, cat si din orasele apropiate.

Piata Unirii este locatia ideala pentru eveniment, fiind un loc de importanta istorica , iconic pentru oras, principalul punct de intalnire si de socializare al Focsanenilor.

Festivalul va aduce un plus de valoare afacerilor locale si comunitatii locale .

Sponsorii ofera suport financiar de nepretuit acestor tipuri de evenimente.

Obiectivele sunt de a crea beneficii mutual comune tuturor celor implicati in acest proces.

Avand intentia de a deveni cel mai important festival de blues din Romania, si propunandu-ne sa crestem an de an, aducand pe scena artisti internationali de renume, si aducand in Piata Unirii iubitori de blues din intreaga tara, speram ca potentialii parteneri sa ne insoteasca inca din primul an in aceasta aventura culturala.

 

AJUTA comunitatea, DARUIESTE si FA o DIFERENTA, implicandu-te in FBF – Focsani Blues Festival !

Ajute-ne sa construim impreuna un eveniment memorabil pentru orasul Focsani.

 

Fiecare pachet de parteneriat este construit pe ajutorul financiar oferit , si imaginea firmei va fi promovata in print, media si pe web , si te invitam sa discutam personal sa ‘croim’ pentru compania ta ‘costumul’ perfect.

Iti multumim ca iei in considerare sa devii partenerul nostru !

Sponsorizarile nu reprezinta costuri suplimentare pentru firma Dvs, ele fiind complet deductibile de taxe, conform legislatiei in vigoare.

 

Aplica ACUM pentru oricare pachet de parteneriat ti se potriveste !

Nume

Prenume

Companie

Adresa

Adresa de email

Telefon

Website

Mesaj