Echipa

Despre noiEsticaFestivalEchipa
BERNARD CHEERE – Festival Manager

”Am crescut cu muzica in jurul meu, am compus si am cantat. Muzica m-a inspirat si m-a facut cine sunt. Cred ca muzica face oamenii mai buni, mai blanzi si mai fericiti si sper ca toti cei din jurul meu, de la copii la adulti, sa o iubeasca asa cum o iubesc eu. Funk, jazz, rock – toate s-au nascut din blues. Asculta si iubeste asa cum fac eu.”

ANDREEA PANCU – Deputy Festival Manager

”Eu cred ca muzica este limbajul sublim al umanitatii, este o parte necesara a comunicarii si poate fi masura profunda a calitatii vietii si a civilizatiei. Muzica nu este doar divertisment, muzica este o investitie care da sens vietii, este un fel de a fi, un fel de a gandi. ~You may say I’m a dreamer… but I’m not the only one!~”

ADRIANA MARIN – Operational Manager

”Am propriile mele iubiri, delicii si chiar suferinte, iar voi le aveti pe ale voastre. Dar satisfactia, dorul, speranta si suferința ne apartin deopotriva tuturor, in toate timpurile si locurile. Muzica este singurul mijloc prin care simtim aceste emotii in deplina lor universalitate. Pentru mine Focsani Blues Festival este un proiect de suflet din suflet! Si așa va rămâne!”

IONUT UNGUREANU – PR Manager

”Sunt atras de manifestarile ce reusesc sa atinga latura sensibila a oamenilor si le imbunatateste starea de spirit. M-a impresionat dintotdeauna puterea muzicii blues de a patrunde in sufletele oamenilor si de a le face sa vibreze, iar experienta de a o asculta live o consider extraordinara.”

ANDREI POPA – HR & Marketing Manager

”the_most_beautifull_wild_child”

MARIUS ANASTASIU – Logistics Manager

”Imi plac oamenii in general, si ii ador pe cei care stiu sa se bucure de muzica si atmosfera. Muzica este cea care creează emoție, îmi place sa vad cum oamenii se lasa purtați de acea emoție și se bucura mai mult de clipele pe care le trăiesc, asta face FBF, aduce emoție și bucurie. Muzica e acolo de la prima clipa, pana la ultima. Trebuie doar sa respiri.”

CHRIS CIGOLEA – American Artist Manager

”Muzica de Blues ne invata respect si incredere, poate descoperi rani intr-o societate, aratandu-ne cararile pentru pentru a le vindeca si are puterea sa ne uneasca in spiritul dragostei si a compasiunii de care cu totii avem nevoie.”

IONUT OCTAV UNGUREANU – Media Manager

„Muzica Blues este usor de cantat dar greu de simtit!” (Jimi Hendrix)

TUDOREL BEZEA – IT Manager

„Intr-o lume in care discutam despre importanta relaxarii ne-a ramas fidel un prieten vechi – muzica. Muzica de calitate ascultata in spatii publice alaturi de concetateni si prieteni veniti in vizita.”

CIPRIAN BOGOI – Web Manager

„music is what the feelings sound like”