Estica

Despre noiEsticaFestivalEchipa

Asociatia Culturala ESTICA este o organizatie non-guvernamentala, neafliata politic si non-profit, promotor al proiectului inceput in 2016 in Focsani si anume prima editie a Festivalului International de Blues – Focsani Blues Festival -FBF- nominalizat de presa ca fiind cel mai mare si important Festival de Blues din Romania.

Obiectivul principal al evenimentului Focsani Blues Festival este acela de a oferi publicului larg un festival care se remarca prin muzica live, profesionalism si eleganta. Principala misiune este de a face orasul Focsani un important centru al miscarii de Blues din Romania, de a aduce plus-valoare orasului si de a crea o imagine pozitiva comunitatii locale.

Acest eveniment unic in România isi propune ca prin consecventa, competenta si participarea unor nume de marca in domeniul muzicii Blues din Europa, USA, Canada, sa devina un reper esential in viata culturala a Focsaniului, numărându-se printre cele mai apreciate festivaluri de acest gen atât pe plan național cât si international.