Festival

Despre noiEsticaFestivalEchipa

Cand am inceput proiectul Focsani Blues Festival acum trei ani, am facut-o cu pasiune si cu o dorinta foarte puternica in mintea si in inima fiecaruia dintre noi: sa punem orasul Focsani pe harta internationala a festivalurilor de blues.

Dupa spectacolul din 2016, prima editie, am primit un feedback foarte bun si pozitiv si am fost surprinsi de faptul ca invitatii nostri la festival au avut o experienta fantastica, iar artistii prezenti au spus ca acest festival va fi unul de tinut minte (multi dintre ei, pentru prima data in Romania).

Aceasta a fost o motivatie foarte puternica pentru noi.

Editia numarul 02: Focsani Blues Festival 2017, a fost un spectacol si mai reusit.

Din nou am adus artisti din intreaga lume.

Am depasit nivelul de calitate al primei editii si peste 15.000 de persoane care au venit la show-ul nostru ne-au ajutat sa punem Focsani Blues Festival pe harta internationala a evenimentelor Blues.

Tot in cadrul acestei editii, am reusit sa organizam Romanian Blues Challenge 2017, iar castigatorii acestei competitii au reprezentat Romania la European Blues Challenge, care a avut loc in Norvegia in martie 2018.

Toate acestea au dat nastere vointei de a face Focsani Blues Festival 03 sa se intample si sa marcheze faptul ca Focsaniul este orasul Blues in Romania.

Va asteptam in Piata Unirii din Focsani in perioada 7-9 septembrie 2018 la FBF.03!

Echipa Focsani Blues Festival