Festival 2019

focsani blues festival

Cel mai mare Festival de Blues din România, Focșani Blues Festival, vine în acest an cu cei mai buni artiști internaționali ai momentului. Ajuns la a 4-a ediție, festivalul care a pus Focșaniul pe harta orașelor blues îl aduce pe scenă pe celebrul trompetist de origine cubaneză ARTURO SANDOVAL, un nume de referință al latin-jazz-ului din întreaga lume.

Arturo Sandoval, câștigătorul a zece premii Grammy, șase premii Billboard și un premiu Emmy, decorat de președintele Barack Obama cu cea mai înaltă distincție civilă din Statele Unite ale Americii, Medalia Libertăți, va urca pe scena Focșani Blues Festival. Line-up-ul festivalului care va avea loc în perioada 29-31 august 2019 va fi întregit de alți artiști de renume, printre care Nightlosers, Berti Barbera & Nicu Patoi, Los Mambo Jambo, JT Lauritsen & The Buckshot Hunters, Mission Cimbalom Marius Preda, Kyla Brox sau Philipp Fankhauser.

”Focșani Blues Festival nu este un simplu festival de muzică, ci o întreagă experiența pe care încercăm să o reinventăm în fiecare an. Ne bucurăm că tot mai mulți oameni se alătură acestui demers, iar interesul pentru Focșani Blues Festival crește simțitor. Selectăm atent artiștii, locația și set-up-ul, în așa fel încât să ne asigurăm că ducem totul la superlativ. Anul acesta am pregătit multe surprize iar pe lângă line-up, poate cea mai frumoasă surpriză este locația: o oază de liniște în mijlocul naturii, unde acordurile blues vor răsuna armonios și vor oferi o experiență de neegalat”, a declarat Bernard Cheere, managerul festivalului.

Anul acesta, Focșani Blues Festival va avea loc într-o locație unică, dominată de natură și liniște. Evenimentul ce va avea loc în perioada 29-31 august 2019 își primește invitații la ZagaZaga, un complex situat în Delta Siretului, cu un concept unic implementat în România, care asigură condiții de cazare de lux la standarde turistice internaționale în liniștea din mijlocul naturii. Cei care vor dori să rămână în inima festivalului, se pot caza la ZagaZaga în bungalouri, corturi de lux și chiar case plutitoare, de unde se pot bucura de privelisti unice. De asemenea, se va organiza o zonă de campare, toate detaliile privind ofertele de cazare se vor regasi pe site-ul festivalului.

Focșani Blues Festival va asigura pe perioada festivalului transportul gratuit din Focșani la ZagaZaga. Accesul la scena de zi este gratuit. Biletele și abonamentele pentru scena principală sunt puse în vânzare pe entertix.ro, eventim.ro, bilete.ro și iabilet.ro.