Politica de confidențialitate

Termeni și condiții

Termeni și condiții de utilizare a site-ului www.focsanibluesfestival.ro

1. TERMENI

Prezentul site cuprinde: texte, poze, video-uri, logo-uri, documente privind evenimentul Focsani Blues Festival și constituie „conținutul” site-ului www.focsanibluesfestival.ro, care este proprietatea Asociatiei ESTICA.

Orice persoană care accesează acest site va trebui să citească acești Termeni și Condiții prezentați în continuare, înainte de accesarea site-ului. Parcurgerea și utilizarea site-ului www.focsanibluesfestival.ro reprezintă acceptarea fără limitări sau rezerve a acestor termeni și condiții. Asociatia ESTICA își rezervă dreptul, pe bază unilaterală, de a schimba, de a corecta, de a modifica, de a adăuga și/sau retrage în parte sau în întregime acești termeni, fără a anunța în prealabil. Aceste schimbări vor intra în vigoare din momentul publicării pe www.focsanibluesfestival.ro

2. DESCRIERE SITE

www.focsanibluesfestival.ro este un site web de prezentare a informațiilor legate de FBF – Focsani Blues Festival, eveniment organizat de Asociatia ESTICA , in parteneriat cu Primaria Municipiului Focsani si Consiliul Judetean Vrancea , si cu sprijinul Directiei de Cultura si Patrimoniu National Vrancea.

3. DREPTURI DE AUTOR

Întregul conținut al acestui site (date, imagini, texte, grafică, simboluri, elemente de grafică web, scripturi, programe și alte date) este proprietatea Asociatiei ESTICA și este apărat de legea pentru protecția drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Folosirea oricăror elemente enumerate mai sus fără obținerea unui acord prealabil de la deținătorii de drept se pedepsește conform legilor în vigoare. Conținutul site- www.focsanibluesfestival.ro nu poate fi reprodus, modificat, transferat, distribuit, republicat, copiat sau transmis în orice formă, incluzând forma electronică, fără permisiunea anterioară scrisă a reprezentanților Asociatiei ESTICA.

4. INFORMAȚIILE OFERITE PRIN INTERMEDIUL SITE-ULUI

Completarea abonării la NEWSLETTER va fi considerată și va reprezenta o cerere expresă privind folosirea datelor personale în scopul contactării, transmiterii de mesaje. Utilizatorul are obligația de a completa corect datele personale. Asociatia ESTICA nu își asumă răspunderea pentru corectitudinea datelor furnizate prin intermediul formularului de înscriere.

Dacă nu doriți ca datele dumneavoastră să fie colectate vă rugăm să nu ni le furnizați.

Utilizarea în continuare a acestui site constituie acordul expres și neechivoc al dumneavoastră în conformitate cu prevederile Legii 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date. Pentru orice nelămurire în legătură cu exercitarea drepturilor dumneavoastră referitoare la utilizarea site-ului și la protecția utilizării vă rugăm să ne contactați prin intermediul secțiunii „Contact” din site. Termenii și condițiile de utilizare ale site-ului sunt guvernate și interpretate conform Legilor din România.

5. ABSOLVIREA DE RĂSPUNDERE

Asociatia ESTICA actualizează acest site pentru a înlesni accesul public la informații privind evenimentul FBF – Focsani Blues Festival. Administratorul depune eforturi pentru ca aceste informații să fie corecte și oferite la timp. La semnalarea eventualelor erori, Administratorul va încerca, în cel mai scurt timp, corectarea acestora. Informația oferită poate conține legături web spre alte site-uri asupra conținutului cărora Asociatia ESTICA nu deține niciun control și pentru care nu își asumă nicio responsabilitate. Un document disponibil pe site nu reproduce în mod obligatoriu textul unui document oficial.