Dwayne Dopsie & the Zydeco Hellraisers (SUA)

focsani blues festival

Dwayne (Dopsie) Rubin provine din una dintre cele mai influente familii Zydeco din lume. Desi inspirat de traditie, Dwayne si-a dezvoltat propriul stil plin de energie care sfideaza stereotipurile existente si inflacareaza o noua si reimprospatata cale pentru muzica Zydeco a secolului 21. Acest cantaret/compozitor si acordeonist a cantat peste tot in lume, debutand cu trupa sa, Dwayne Dopsie and the Zydeco Hellraisers, la varsta de 19 ani.

Ca un tribut adus tatalui sau, Rockin’ Dopsie, Sr., Dwayne va inregistra un album cu cele mai mari hituri Zydeco ale acestuia. Dwayne and the Hellraisers sunt acum in studio inregistrand cel de al 6-lea lor album, o continuare pentru Up in Flames, al doilea lor album nominalizat la premiul Grammy. Nativul din Louisiana scrie atat versurile cat si muzica cantecelor lui si descrie urmatorul album ca fiind unul soul cu o atingere de blues si putin Zydeco de moda veche. Noul album va primi un timp aditional de lansare la radioul Sirius XM. Trupa planuieste sa promoveze albumul printr-un turneu national si international si prin aparitia in emisiuni de tip talk show. Anul 2015 va marca al 7-lea turneu de promovare in Europa, adaugandu-se la cele 70 de festivaluri internationale la care au participat in ultimii 2 ani.

Dwayne Dopsie a crescut in Lafayette, Louisiana, la fel ca si cei 4 Hellraisers. Dwayne a creat trupa perfevta din muzicieni alesi personal. Paul Lafleur, cel care canta la scandura de rufe, poseda niste abilitati unice, acestea facandu-l un muzician adevarat, nu doar un om care tine o scandura de rufe. Combinat, trupa are peste 100 de ani de experienta in muzica Zydeco si se observa in fiecare spectacol. Energia, talentul si exuberanta pe care Dwayne Dopsie and the Zydeco Hellraisers o emit pe scena face evident faptul ca trupa nu are competitie.

Trupa lui Dwayne nu are doar influente Zydeco, ei au adaugat de asemenea putin ritm si blues, funk, rock n’ roll, reggae si pop spectacolelor lor, facandu-i o alegere versatila pentru orice public. Acest artist Indie a fost numit „The Hottest Accordionist” din America entru abilitatea lui de a lucra cu publicul, dar si de a emana armonia muzicala in cele mai grandioase tinute. Dwayne nu se „baricadeaza” pe scena; el interactioneaza cu publicul, distrugand orice bariera dintre artist si public. Audienta danseaza energizata de inovatia muzicala a lui Dwayne, spectacolul carismatic si talentul pur. Abilitatea lui de a capta imaginatia, inima si sufletul publicului il face pe Dwayne unul dintre cei mai dinamici artisti ai zilelor noastre.

Adaugarea acestei trupe pe lista artistilor unui festival sau eveniment e ceva necesar si tu vei fi la fel de incantat ca publicul tau in timp ce Dwayne Dopsie and the Zydeco Hellraisers te poarta pe taramul spectacolului, cunoscut si ca Dopsie Mania.

 
www.DwayneDopsie.com